Over ons

Wij zijn dé LED Lamp Expert! Op onze website vindt u een ruim aanbod aan LED Lampen, LED Strips en toebehoren. We hebben nauw contact met de fabrikanten van onze producten en kunnen daarom de kwaliteit garanderen en deze voor de laagste prijzen aanbieden.

U krijgt 2 jaar garantie op al uw aankopen. Als uw aankoop niet bevalt, kunt u de bestelling binnen 14 dagen kostenloos retour sturen. De verzendkosten die u hiervoor maakt (briefpost of pakketpost tot €6.75) worden dan ook vergoed! LET OP: voor flexibele LED strips geldt dat de plakstrip ongebruikt moet zijn.

Boven de €20,- wordt uw bestelling gratis verstuurd! Verzending van uw bestelling vindt dezelfde of eerstvolgende werkdag plaats, en de levertijd voor NL, BE, LU en DE is één werkdag. Verder zijn de meeste producten in zeer grote hoeveelheid op voorraad, waardoor ook op grote bestellingen vaak geen levertijd zit.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op een vraag via e-mail.

Uw bestelling wordt altijd handmatig gecontroleerd. Mocht u per ongeluk een dubieuze combinatie bestellen, dan zullen we hierover eerst contact met u opnemen!

We leveren ook LED strips en lampen op maat of met speciale specificaties. Neem voor de mogelijkheden aub contact met ons op: info(at)ledlamp-expert.nl

Door onze nauwe samenwerking met de fabrikanten van onze producten hebben we controle over hoe onze LED lampen worden geproduceerd: We willen niet alleen maar de goedkoopste onderdelen, maar een levensduur, lichtkleur en lichtsterkte die kloppen met de specificaties, en een goede kwaliteit tegen een realistische prijs.


Bedrijfsgegevens

Groenlicht
Denethor 17
5663RL Geldrop
Nederland
KvK Brabant-Oost: 17235972
BTW nummer: NL220188993B01

(c) LEDLamp-Expert.nl